Budservice Helsingborg

FedEx Express - TNT

Budservice Helsingborg
Ring idag

Adress
Strandbadsvägen 7
Place
252 29  Helsingborg
Landline
020-96 09 60
Website
www.tnt.com

Information

TNT är ett internationellt transportföretag. Vi strävar efter att hjälpa företag att växa genom att erbjuda ett brett utbud av effektiva, flexibla och snabba tjänster. Vi levererar till över 200 destinationer och erbjuder snabba och ekonomiska tjänster. Så om du skickar en skrymmande pall, ett stort paket eller ett enda dokument, kan du hitta en tjänst som passar din hastighet och budget. För de tyngsta och mest besvärliga leveranserna, använd våra frakttjänster. Oavsett om du behöver skicka något idag eller nästa vecka, så ser vi till att din försändelse levereras i tid var som helst i världen.

Reviews

1 Bedömning, i genomsnitt 1 stjärna
  • Eva Pettersson
    Eva Pettersson skrev på 21.06.2012

    Dålig service

    Helt omöjligt att få någon information och hjälp utan det det niosiffriga numret. Oacceptabelt! Här har man genom noggranna förbereelser (anlitat veterinär, tagit ledigt från jobb mm) planerat för att få hem transportsperma. När det sedan inte dyker upp något paket, och man försöker spåra var det har hamnat, är det omöjligt att få någon hjälp utan följesedelsnumret. Man blir bara så trött.........

    Kommentar von "anonym", 27.03.2013

    Hur i hela friden ska du kunna få hjälp att spåra en försändelse utan något följesedelsnummer eller kollinummer!? Jag tror att TNT har mer än ditt paket att frakta! Detta måste vara ett av de korkaste inlägg jag läst på långe! Att det sedan inte kom fram som det skulle är en annan sak.

Branscher

Budservice
020-960960 020-96-09-60 +4620960960

Map Strandbadsvägen 7

Loading map...