Information

Har du behov av att höras bättre under en rundvandring i bullrig miljö eller behöver du hjälp med utrustning för tolkning till ett möte? Vi erbjuder anpassade ljudlösningar, mobila kommunikationssystem, guidesystem, tolksystem och audioguidesystem för små eller större behov till guidade turer, tolkning, event, utbildning, tyst event och möten. Vi erbjuder också rätt system för att er lokal ska bli tillgänglig och användbar för personer med nedsatt hörsel.

Keywords Tolkutrustning, Headset för guidning, Sennheiser guidesystem, Sennheiser Tourguide system, Hyra guidesystem, Uthyrning av guidesystem, Trådlöst tolksystem guideväska, Headset för fabriksvisning, Headset för rundvandring, Headset för studiebesök, Hörlurar för fabriksvisning, Hörlurar för rundvandring, Hörlurar för studiebesök, kommunikationssystem, audioguide system, Tolksystem, hörselhjälpmedel, hörapparater, trådlöst guidesystem, Guidesystem, Sennheiser, guidesystem Sennheiser, Hyra Tolksystem.

Reviews

Denna post har inte granskats ännu:

Öppettider

Bios

  • Joacim Sverlinger

    VD

    Audio Sweden säkerställer att din röst når fram i tyst eller bullrig miljö med högsta ljudkvalitet när dina gäster besöker ert företag för en fabriksvisning, studiebesök eller behöver tolkning till ett annat språk. Vår passion för att alltid hjälpa och vara lyhörd för dina behov gör oss till en leverantör som du kan lita på. Verksamheten bedrivs över hela Sverige och våra system används dagligen på en mängd svenska företag, kommuner, landsting, museum och kyrkor. Audio Sweden är marknadsledande och har över 30 års erfarenhet av guidesystem och tolksystem. Utöver försäljning erbjuder vi även service och support, uthyrning för en dag eller längre samt utbildning för guider.

Branscher

Hörapparater
046-2727230 046-272-72-30 +46462727230

Map Borgeby slottsväg 13

Loading map...