Bilar LOMMA

LOMMA BILVÅRDSCENTER

Adress
Järngatan 4B
Place
234 35 LOMMA
Landline
040-41 66 90
Mobile
073-715 56 69
E-post
bokning@lommabilvardscenter.se

Information

Vi ser fram emot att serva dig när det behövs! Vi utför Bilrekonditionering, bilhandtvätt, underspolning, rengörning av fälgar samt bildörar runt om, Motortvätt. Bilstäd, invändig rengörning, Klädseltvätt, skinnbehandling. Lackförbättring, polering och vaxning. Lackkonservering och glaskonservering. Av bilar, husbilar, husvagnar och båtar. Utför även hjulskifte, mm Om du sätter värde på din bil är du välkommen till oss. Vi arbetar med ett helhetstänkande vad gäller skötsel av bilar. Med specialprodukter, kunnig personal och väl beprövade bilvårdsprogram skyddar vi din bil mot olika typer av slitage både invändigt och utvändigt. Kom ihåg att en välvårdad bil får längre livslängd och ett högre andrahandsvärde. Den blir helt enkelt mer ekonomisk att äga. Håll med om att en snygg och fräsch bil dessutom är roligare att köra. Välkommen till LOMMA BILVÅRDSCENTER

LOMMA BILVÅRDSCENTER can be found at Järngatan 4B . De erbjuder: Bilar, Bilvårdsanläggningar, Husbilar . I LOMMA finns det 3 andra Bilar. En översikt finns här.

Bedömningar

24 Bedömningar, i genomsnitt 5 stjärna

Anonym skrev på 2015-10-28

LOMMA BILVÅRDSCENTER

Mycket professionellt och omsorgsfullt arbete. Och vänligt bemötande. Rekommenderas varmt!

Joachim Björnklev skrev på 2015-10-16

En mycket nöjd kund!

Lomma Bilvårdscenter är utan tvekan den bästa bilvårdscenter jag möt. Alltid trevligt bemötande och man får alltid gjort det "lilla extra" Jag kan rekomendera alla att ta sin bil hit för att verkligen få se hur den egentligen kan se ut när den är super ren :) Joachim Björnklev En mycket nöjd kund!

Uil skrev på 2014-04-09

Mycket bra bilvård

En fantastisk bilvårdsanläggning i Lomma. Rimliga priser och mycket bra och trevligt service. Företagare från Lund

Håkan skrev på 2014-04-01

Äntligen en riktigt bra bilvård!!

Äntligen en riktigt bra helrekonditionering med bra priser för min plånbok! Såg ut som en helt ny bil- tusen tack till Ziad på lomma bilvårdscenter för ett grymt jobb!

Raili Eyrich skrev på 2014-03-31

Om Bilvård

Om Bilvård Jag ha varit kund här i många år och har alltid fått vänligt bemötande, bilen har blivit synnerligen väl tvättad och polerad och Vaxad. Nöjd kund från Bjärred

Roger från Åkarp skrev på 2014-03-31

Perfekt service,

perfekt service, Trevlig kille o bra service fixar o hjälper till när man behöver hjälp.

Gun Lindbom Thornander skrev på 2014-03-26

Fantastisk bilvård!!

När jag lämnar bilen här får jag tillbaka en glänsande och fantastiskt ren bíl. Ett arbete av högsta klass! Rekommenderas!

Paul Jensén från Lund skrev på 2014-03-26

Mycket fin service och arbete!

Jag har nu anlitat Lomma Bilvårdscenter vid två tillfällen och båda gångerna har jag varit ytterst nöjd med resultatet! Vid första tillfället gällde det polering av en lackskada, som jag inte vågade tro skulle bli bra. Vid det andra tillfället gällde det rekonditionering invändigt samt hjulbyte. Jag rekommenderar varmt Ziad!!

Patrik skrev på 2013-11-24

Vad mer kan man önska sig ?

Vad mer kan man önska sig ? Snabb bra service "säkert inte billigaste" men säkraste och proffesionell bilvård Han är ärlig och man känner sig inte lurad (som kan vara fallet på andra bilvård). Mina varmaste rekommendationer!

Christina skrev på 2013-11-24

Mycket nöjd

Vi har fått lackbehandling på vår nya bil 2012 med ett strålande resultat. Kan verkligen rekommendera Lomma Bilvårdscenter , jättebra kundbemötande ett stort tack till Ziad.

Mattias skrev på 2013-11-22

Utmärkt Bilrekonditionerare

Ett sant nöje att avhämta sin bil hos Lomma Bilvårdscenter. Kostar en slant? Ja visst! Dock verkligen valuta för pengarna. Mycket bra utfört arbete, problemfri lösning av div. problem som kan uppstå tillika klanderfritt bemötande Rekommenderas varmt!

Mattias skrev på 2013-11-22

Glänsand!

Lomma Bilvårdscenter Bra jobb både på in och utsida. Trevlig personal. Rekommenderas starkt!!!

Stefan skrev på 2013-11-05

Fantastiskt Bilvård i Lomma

Det bästa stället att använda sig av för att ha en fräsch och fin bil. Jag har anlitat lomma bilvårdscenter sedan det nya ägare har det och är supernöjd. Rekommenderas starkt!!!

Stefan skrev på 2013-11-05

Fantastiskt Bilvård i Lomma

Det bästa stället att använda sig av för att ha en fräsch och fin bil. Jag har anlitat lomma bilvårdscenter sedan det nya ägare har det och är supernöjd. Rekommenderas starkt!!!

Ulf skrev på 2013-10-30

En nöjd kund!

Har lämnat bilen hos Lomma Bilvårdscenter resultatet var helt enkelt lysande och varade länge ! Rekommenderas starkt ! Mkt trevlig personal och ett mkt proffessionellt bemötande. Och en trvlig kopp kaffe värmervärmer också TACK ! En nöjd kund.

Mariane skrev på 2013-10-29

Lomma Bilvårdscenter

Jag blev jätte nöjd! Jag lämnade min bil för rengörning, invändig samt klädseltvätt, polering och vaxning. Jag hade flera repor på lacken och bilen såg jätte tråkig ut. Jag fick bilen jätte fin efter all jobb dem har gjort, bra bemötande och service, rekommenderas varmt!

anonym skrev på 2013-10-23

Bra utfört!!

Min 12-åriga Hundai Sonata fick ett riktigt bra lyft med rengöring invändigt och vax som är blank och hård och verkat hålla bra i väder och vind. Så jag kan rekommendera Lomma Bilvårdscenter vad gäller ett sådant arbete.

Eric skrev på 2013-10-11

Bra Billvård

Jag är mycket nöjd med ert arbete på lomma bilvårdscenter, jag kan varmt rekomendera detta ställe

Eric skrev på 2013-10-11

Bra Bilvård

Jag är mycket nöjd med ert arbete på lomma bilvårdscenter, jag kan varmt rekomendera detta ställe

Daniel skrev på 2013-10-11

Mkt bra bilvård

Min bil har blivit jätte fin invändigt och utvändigt efter handtvätt och städ invändig, fick flera fläckar borttagna från bilklädseln, har varit mycket nöjd, kommer i fortsättningen lämna min bil där, bra service, duktiga killar som kan verkligen sitt jobb.

Johnny Fonsmark skrev på 2013-10-11

Seriös bilvård i Lomma

Jag får mycket vänligt bemötande, jag får professionell och kompetent bilvård, är alltid nöjd med resultatet. Alla borde testa!

Anders skrev på 2013-10-08

Lomma Bilvårdscenter

"Otroligt bra fick min bil som ny efter en Helrekond Trevligt bemötande. Kanon! " Anders

Maria skrev på 2013-10-08

Lomma Bilvårdscenter

Tack, för ett fantastiskt arbete med min Saab 95. En rekond. hos er och bilen blev i nyskick!

Peter Persson skrev på 2013-10-04

LOMMA BILVÅRDSCENTER

Professionell bilvård i Lomma. Bra service kanon jobb. Min husbil blev mkt fin efter en Polering och vaxning. Seriös bilvård kanon bilhandtvätt. Riktigt nöjd rekomenderas varmt. Stort tack till Lomma Bilvårdscenter. Peter Persson

Branscher

Bilar, Bilvårdsanläggningar, Husbilar
040-416690 040-41-66-90 +4640416690

Map Järngatan 4B