Bilar Lomma

Lomma Bilvårdscenter , Bilrekonditionering

Adress
Järngatan 4B
Place
23435 Lomma
Landline
040-41 66 90
Mobile
073-715 56 69
E-post
bokning@lommabilvardscenter.se

Information

Vi ser fram emot att serva dig när det behövs! Vi utför Bilrekonditionering, bilhandtvätt, rengörning av fälgar, motortvätt bilstäd, invändig rengörning, Klädseltvätt, skinnbehandling. Lackförbättring, polering och vaxning. Lackkonservering och glaskonservering. Av bilar, husbilar, husvagnar och båtar. Utför även hjulskifte. Om du sätter värde på din bil är du välkommen till oss. Vi arbetar med ett helhetstänkande vad gäller skötsel av bilar. Med specialprodukter, kunnig personal och väl beprövade bilvårdsprogram skyddar vi din bil mot olika typer av slitage både invändigt och utvändigt. Kom ihåg att en välvårdad bil får längre livslängd och ett högre andrahandsvärde. Den blir helt enkelt mer ekonomisk att äga. Håll med om att en snygg och fräsch bil dessutom är roligare att köra. Välkommen till LOMMA BILVÅRDSCENTER

Lomma Bilvårdscenter , Bilrekonditionering can be found at Järngatan 4B . De erbjuder: Bilar, Bilrekonditionering, Bilvårdsanläggningar . I Lomma finns det 3 andra Bilar. En översikt finns här.

Bedömningar

50 Bedömningar, i genomsnitt 5 stjärna

Christian A skrev på 2018-09-07

Riktig bra och professionell service

Lämnade min bil för rekond och lackkonservering på Lomma bilvårdscenter. Vilken bil jag fick tillbaka! Den känns som ny även om den har gått 5000 mil och är från 2016. Riktig bra och professionell service. Dom är inte billigast men kvalitet kostar!

Thomas M skrev på 2017-07-26

Kanon bra resultat och bra tjänster.

Kanon bra resultat och bra tjänster. Har lämnat flera fordon både privat och för mitt företag. Kan varmt rekommendera Lomma Bilvårdscenter.

Thomas skrev på 2017-07-13

Äntligen en riktigt bra bilvård!!

Äntligen en riktigt bra helrekonditionering med bra priser för min plånbok! Såg ut som en helt ny bil- tusen tack till Ziad på lomma bilvårdscenter för ett grymt jobb!

Carl-Henrik G skrev på 2016-02-19

Noggrann genomgång

Andra bilen jag låtit Ziad på Lomma Bilvårdscenter helrekonditionera inifrån och ut de senaste två åren och jag är mer än nöjd Noggrann genomgång i av vad som kan eller bör göras i förväg, liksom tydlig presentation av pris så man är helt överens innan uppdraget startas. Lomma Bilvårdscenter är inte billigast men med tanke på slutresultatet tvekar jag om det kan bli bättre än så här... jag är noggrann och kan därför varmt rekommendera Lomma Bilvårdscenter, det är din bil värd!

Bosse skrev på 2015-11-08

Väldigt bra jobb och trevligt bemötande

Lämnade in bilen för helkond och fick tillbaka den i nyskick. Väldigt bra jobb.

Anonym skrev på 2015-10-28

Lomma Bilvårdscenter

Mycket professionellt och omsorgsfullt arbete. Och vänligt bemötande. Rekommenderas varmt!

Joachim Björnklev skrev på 2015-10-16

En mycket nöjd kund!

Lomma Bilvårdscenter är utan tvekan den bästa bilvårdscenter jag möt. Alltid trevligt bemötande och man får alltid gjort det "lilla extra" Jag kan rekomendera alla att ta sin bil hit för att verkligen få se hur den egentligen kan se ut när den är super ren :) Joachim Björnklev En mycket nöjd kund!

Philip M skrev på 2015-09-28

Lomma bilvårdscervis ger dig som kund bästa servic bemötande och resultat stort tack till ett fantastiskt jobb :)

Lomma bilvårdscenter ger dig som kund bästa service bemötande och resultat stort tack till ett fantastiskt jobb :) Jag har varit på många olika bilvårdscenter under åren men aldrig har jag blivit så bra bemött o fått gjort ett så fantastik fint jobb. efter att jag fick gjort min bil så vill jag starkt rekommendera lomma bilvårdscenter för dig som vill ha det absolut bästa resultatet :) Philip M

Erik skrev på 2015-07-07

LOMMA BILVÅDSCENTER

Professionellt utfört arbete och trevligt bemötande. Rekommenderas ! Erik

Anonym skrev på 2014-12-30

Lomma Bilvårdscenter

Alltid lika trevligt bemötande. Arbetet alltid utfört med glans och professionalitet// Trogen kund från Åkarp

Golfen ,Bjärred skrev på 2014-12-08

Snabb bra service

Alltid positiv och ställer upp med kort varsel Med nya lokaler kan arbete och miljö bara bli positivt för alla parter. Lycka till med utvecklingen

Christian skrev på 2014-10-13

Mycket bra utfört arbete.

Lämnade in min V70 för en helrekond. Kunde inte bli mer nöjd för att resultatet blev bokstavligt strålande. Väldigt trevligt och seriöst ställe. Lomma Bilvårdscenter har fått ännu en stamkund nu.

A Lindqvist skrev på 2014-07-23

Bilrekonditionering

Lomma Bilvårdscenter har flyttat till en stor ny fin lokal belägen på Järngatan 4B i Lomma. Bemöttes på ett mycket positivt sätt och lämnade in min Volvo 850 (1993 årsmodell) har varit med ett bra tag och fått en del skönhetsfel genom åren, MEN... när jag hämtade den såg den ut som ny! Riktigt kul o köra "Gamla Bettan" ;) nu. Jag kommer definitivt återbesöka när det är dags för en större genomgång, tackar Ziad för grymt bra genomfört arbete. Med vänlig hälsning A. Lindqvist

Susanne Kronberg skrev på 2014-04-15

Tvätt och rekond på 2 bilar

Man kan inte få bättre service och vänlighet på något annat ställe än detta. Bilarna blev som nya . till ett rimligt pris. Jag rekommenderar alla som vill få sin bil vid gjord att lämna in den på Lomma bilvårdscenter .

Stefan skrev på 2014-04-09

Kanon

Bilen blev som ny. Väl utfört arbete. Trevligt bemötande och god service. Här har dom kunden i centrum varför jag ger dom varmaste rekomendationer.

Ulf skrev på 2014-04-09

Rekommenderas

Lämnade in mina mammas gamla Volvo 940 från 1998. Den behövde en rejäl städning inför försäljning. Förväntade mig inte några under eftersom det varit hund i bilen och den inte varit städad på många år. De gjorde ett utmärkt arbete med bilen och till i mina ögon en rimlig kostnad. Jag rekommenderar firman för liknande arbeten.

Annette skrev på 2014-04-02

Ett mycket bra företag.

Utmärkt utfört arbete, trevlig personal, snabba. Helt enkelt 10 poäng av 10 möjliga.

Lennart Ekström skrev på 2014-04-02

Mycket bra bilvård

En fantastisk bilvårdsanläggning i Lomma. Rimliga priser och mycket bra och trevligt service. Företagare från Lund

Håkan skrev på 2014-04-01

Äntligen en riktigt bra bilvård!!

Äntligen en riktigt bra helrekonditionering med bra priser för min plånbok! Såg ut som en helt ny bil- tusen tack till Ziad på lomma bilvårdscenter för ett grymt jobb!

anonym skrev på 2014-03-31

Ny bil

Ny bil Utmärkt service och förstklassigt resultat efter vårstädning av bilen, den som nyskick!

Roger skrev på 2014-03-26

Perfek service,

Perfekt service, trevlig kille o bra service fixar o hjälper till när man behöver hjälp. Roger från Åkarp

Paul Jensén från Lund skrev på 2014-03-26

Mycket fin service och arbete!

Jag har nu anlitat Lomma Bilvårdscenter vid två tillfällen och båda gångerna har jag varit ytterst nöjd med resultatet! Vid första tillfället gällde det polering av en lackskada, som jag inte vågade tro skulle bli bra. Vid det andra tillfället gällde det rekonditionering invändigt samt hjulbyte. Jag rekommenderar varmt Ziad!!

Roger skrev på 2014-03-25

Perfek service,

trevlig kille o bra service fixar o hjälper till när man behöver hjälp.

Paul Jensén från Lund skrev på 2014-03-21

Mycket fin service och arbete!

Mycket fin service och arbete! Jag har nu anlitat Lomma Bilvårdscenter vid två tillfällen och båda gångerna har jag varit ytterst nöjd med resultatet! Vid första tillfället gällde det polering av en lackskada, som jag inte vågade tro skulle bli bra.Vid det andra tillfället gällde det rekonditionering invändigt samt hjulbyte. Jag rekommenderar varmt ,Ziad!!

Paul Jensén från Lund skrev på 2014-03-14

Mycket fin service och arbete!

Jag har nu anlitat Lomma Bilvårdscenter vid två tillfällen och båda gångerna har jag varit ytterst nöjd med resultatet! Vid första tillfället gällde det polering av en lackskada, som jag inte vågade tro skulle bli bra. Vid det andra tillfället gällde det rekonditionering invändigt samt hjulbyte. Jag rekommenderar varmt Ziad!!

Paul Jensén från Lund skrev på 2014-03-12

Mycket fin service och arbete!

Mycket fin service och arbete! Jag har nu anlitat Lomma Bilvårdscenter vid två tillfällen och båda gångerna har jag varit ytterst nöjd med resultatet! Vid första tillfället gällde det polering av en lackskada, som jag inte vågade tro skulle bli bra. Vid det andra tillfället gällde det rekonditionering invändigt samt hjulbyte. Jag rekommenderar varmt Ziad!!

Raili Eyrich skrev på 2014-03-05

Om Bilvård i Lomma

Jag ha varit kund här i många år och har alltid fått vänligt bemötande, bilen har blivit synnerligen väl tvättad och polerad och Vaxad. Nöjd kund från Bjärred

Gun Lindbom Thornander skrev på 2014-01-08

Fantastisk bilvård!!

Fantastisk bilvård!! När jag lämnar bilen här får jag tillbaka en glänsande och fantastiskt ren bíl. Ett arbete av högsta klass! Rekommenderas!

Leif skrev på 2013-12-30

Lomma bilvårdscenter

Ja oj säger jag, den glänser och den glänser ännu mer inuti, det har vi Lomma Bilvårdscenter att tacka för. Handtvättar bilen och jag valde även att rekonda den inuti och oj vad tjusig den blev. Måste bara så varmt få rekommendera om ni söker just bilvård.

Lotta skrev på 2013-12-26

Mycket nöjd kund!

Vill verkligen rekommendera lomma bilvård för ett kanon jobb. Bilen blev som ny. Både ut/invändigt.

Christina skrev på 2013-11-24

Mycket nöjd

Vi har fått lackbehandling på vår nya bil 2012 med ett strålande resultat. Kan verkligen rekommendera Lomma Bilvårdscenter , jättebra kundbemötande ett stort tack till Ziad.

Magnus skrev på 2013-11-22

Utmärkt Bilrekonditionerare

Ett sant nöje att avhämta sin bil hos Lomma Bilvårdscenter. Kostar en slant? Ja visst! Dock verkligen valuta för pengarna. Mycket bra utfört arbete, problemfri lösning av div. problem som kan uppstå tillika klanderfritt bemötande Rekommenderas varmt!

Mattias skrev på 2013-11-22

Glänsand!

Lomma Bilvårdscenter Bra jobb både på in och utsida. Trevlig personal. Rekommenderas starkt!!!

Christer skrev på 2013-11-06

Rekommenderas!

Det är andra gången jag lämnar en bil hos Lomma Bilvårdscenter. Lika nöjd denna gång som vid förra tillfället båda ggr) Mycket bra bemötande. Helnöjd med utfört arbete, min bil blev som ny.

Karl skrev på 2013-11-06

Bra service och mycket bra resultat

Mycket nöjd med resultatet! Bra service och trevlig personal. Det är nybilskänsla.

Stefan skrev på 2013-11-05

Fantastiskt Bilvård i Lomma

Det bästa stället att använda sig av för att ha en fräsch och fin bil. Jag har anlitat lomma bilvårdscenter sedan det nya ägare har det och är supernöjd. Rekommenderas starkt!!!

lasse skrev på 2013-11-03

superseriösa

Kan inte bli bättre.

Stefan skrev på 2013-11-01

Fantastiskt Bilvård i Lomma

Det bästa stället att använda sig av för att ha en fräsch och fin bil. Jag har anlitat lomma bilvårdscenter sedan det nya ägare har och är supernöjd Rekommenderas starkt!!!

Ulf Mårtensson skrev på 2013-10-30

Jag är en nöjd kund !

Har lämnat bilen hos Lomma Bilvårdscenter resultatet var helt enkelt lysande och varade länge ! Rekommenderas starkt ! Mkt trevlig personal och ett mkt proffessionellt bemötande. Och en trvlig kopp kaffe värmervärmer också TACK ! En nöjd kund.

anonym skrev på 2013-10-09

Bra utfört!!

Min 12-åriga Hundai Sonata fick ett riktigt bra lyft med rengöring invändigt och vax som är blank och hård och verkat hålla bra i väder och vind. Så jag kan rekommendera Lomma Bilvårdscenter vad gäller ett sådant arbete.

Martin M skrev på 2013-10-04

Professionell bilvård

Min 12 år gamla Seat blev som ny inför försäljningen, både in-och utvändigt. kan varmt rekomendera detta ställe.

Sara skrev på 2013-09-09

Seriös bilvård i Lomma

Lomma Bilvårdscenter Jag får mycket vänligt bemötande, jag får professionell och kompetent bilvård, är alltid nöjd med resultatet. Alla borde testa!

Mariane skrev på 2013-09-01

Lomma Bilvårdscenter

Jag blev jätte nöjd! Jag lämnade min bil för rengörning, invändig samt klädseltvätt, polering och vaxning. Jag hade flera repor på lacken och bilen såg jätte tråkig ut. Jag fick bilen jätte fin efter all jobb dem har gjort, bra bemötande och service, rekommenderas varmt!

Eric skrev på 2013-08-20

Bra bilvård

Jag är mycket nöjd med Lomma Bilvård,rekomenderar varmast dena firma.

Eric skrev på 2013-08-20

bilvård

Jag är mycket nöjd med ert arbete på lomma bilvårdscenter,jag kan varmt rekomendera detta ställe.

Peter Persson skrev på 2013-07-29

Professionell bilvård i Lomma

Bra service kanon jobb. Min husbil blev mkt fin efter en Polering och vaxning. Seriös bilvård kanon bilhandtvätt. Riktigt nöjd rekomenderas varmt. Stort tack till Lomma Bilvårdscenter. Peter Persson

Daniel skrev på 2013-05-26

LOMMA BILVÅRDSCENTER, Mycket bra

Min bil har blivit jätte fin invändigt och utvändigt efter handtvätt och städ invändig, fick flera fläckar borttagna från bilklädseln, har varit mycket nöjd, kommer i fortsättningen lämna min bil där, bra service, duktiga killar som kan verkligen sitt jobb. Daniel

anonym skrev på 2013-05-22

varit nöjd varje gång

Lomma Bilvårdscenter har gjort bra jobb i princip varje gång jag varit där. Man får tillbaka tiden på den tid de säger den ska vara klar, de säger ifrån när de inte har tid och ibland kan man få komma samma eftermiddag och så fixar de något under 15 minuter medans man väntar i hallen. Jag och min Bil rekommenderar dem varmt. Olf

Anders skrev på 2013-05-22

Lomma Bilvårdscenter "Otroligt bra

Lomma Bilvårdscenter "Otroligt bra "Otroligt bra fick min bil som ny efter en Helrekond Trevligt bemötande. Kanon! " Anders

Christian skrev på 2013-02-10

Lomma Bilvårdscenter

Jag är riktigt nöjd när jag lämmnar min bil där. Rekomenderas varmt till alla som behöver bilvård Mvh Christian

Branscher

Bilar, Bilrekonditionering, Bilvårdsanläggningar
040-416690 040-41-66-90 +4640416690

Map Järngatan 4B