Finansbolag, finansieringsföretag Lund

Euro Finans AB

Finansbolag, finansieringsföretag Lund
Ring idag

Adress
Mårtenstorget 11
Place
22351  Lund
Landline
046-31 20 20
E-post
marknad@eurofinans.se
Facebook
EuroFinansSverige
Video
www.youtube.com
Video
www.youtube.com
Video
www.youtube.com
Website
eurofinans.se

Information

"Euro Finans skall snabbt, professionellt och smidigt förse företag i Sverige med likviditet och skydd mot kreditförluster."

Keywords Finansbolag, finansieringsföretag, Inkassobyråer, fakturaköp, inkasso, kreditupplysningar, inkassoservice, Företagsbevakning.

Reviews

Denna post har inte granskats ännu:

Öppettider

Products And Services

  • Fakturaköp

    Fakturaköp är lika smidigt som det låter. Du skickar oss din faktura och oftast samma dag sätter vi in pengar på ditt konto. Genom att sälja dina fakturor kan du fokusera på din dagliga verksamhet. Vad fakturaköp kostar beror på många faktorer och sätts individuellt. Priset skall vara rättvist. Varför vänta i 30, 60 eller i värsta fall 90 dagar på att få betalt. Vi snackar inte – Vi betalar

    Link: Fakturaköp

  • Fakturabelåning

    Driver du företag och behöver frigöra kapital? Belåna fakturorna hos oss, pengar utbetalas samma dag. Du kan på ett enkelt sätt frigöra kapital genom att använda dig av factoring. Fakturabelåning betyder i korthet att fakturor som inte betalas går tillbaka till företaget. Normalt sker detta efter ett visst antal avtalade dagar.

    Link: Fakturabelåning

  • Factoring

    Driver du företag och behöver frigöra kapital? Belåna fakturorna hos oss, pengar utbetalas samma dag. Du kan på ett enkelt sätt frigöra kapital genom att använda dig av factoring. Fakturabelåning betyder i korthet att fakturor som inte betalas går tillbaka till företaget. Normalt sker detta efter ett visst antal avtalade dagar.

    Link: Factoring

  • Fakturabevakning

    Låt oss sköta administrationen av dina kundfakturor. Vi ser till så att dina kunder betalar och att du får pengarna i tid!

    Link: Fakturabevakning

  • Få hjälp med finasieringen

    Banken brukar aldrig hjälpa till när du vill utveckla verksamheten eller behöver pengar snabbt. Vi på Euro Finans har möjlighet att snabbt hjälpa till och erbjuder olika möjligheter.

    Link: Få hjälp med finasieringen

  • Företagslån

    Behöver ditt företag låna pengar? Banken brukar aldrig hjälpa till när du vill utveckla verksamheten eller behöver pengar snabbt. Vi på Euro Finans har möjlighet att snabbt hjälpa till och erbjuder olika möjligheter.

    Link: Företagslån

  • Förvärvsfinansiering

    Har du planer på att köpa ett bolag? På Euro Finans har vi arbetat med företagsfinansiering sedan 1987 och vet vad som krävs för ett framgångsrikt förvärv. Med oss som finansiär och en factoringlösning för din nya reskontra blir det fart på kassaflödet redan dag 1.

    Link: Förvärvsfinansiering

  • Inkassotjänst

    Det är viktigt att visa dina kunder att försenade eller uteblivna betalningar inte accepteras. Inkasso är i detta sammanhang ett mycket kraftfullt verktyg! Låt inte din kund utnyttja dig som bank eller smita undan från betalning! Spara tid och pengar genom att utnyttja våra tjänster sparar du både tid och pengar för ditt företag. Många av våra kunder tycker att det känns betryggande att få hjälp när någon inte betalar. På så sätt ansträngs inte kundrelationen i onödan och vi kan inkassera en fordran lättare genom vår tyngd som kredithanteringsbolag.

    Link: Inkassotjänst

  • Påminnelseservice

    När du vill att din kund skall bli påmind om en obetald faktura, skickar vi en påminnelse. Efter påminnelsen kan ärendet, om du så önskar, överföras till inkassoservice.

    Link: Påminnelseservice

  • Långtidsbevakning

    Denna avdelning hjälper dig med bevakning av dina fordringar som under längre tid har förblivit obetalda. I stor utsträckning arbetar handläggarna här med att få till stånd olika former av betalningsuppgörelser.

    Link: Långtidsbevakning

  • Företagsjurist

    Låt oss ta hand om juridiken i ditt företag. Då och då dyker det upp frågor där man behöver konsultera en jurist. Det kan handla om att upprätta ett avtal eller en tvist som ska prövas i domstol. Vår juridiska avdelning har hög kompetens och hjälper dig att reda ut vad som gäller i just ditt fall. Med våra konkurrenskraftiga priser och flexibla betalningslösningar vill vi göra det enkelt att anlita oss. Många gånger har du möjlighet att få ersättning för merparten av dina kostnader genom rättsskyddet i din försäkring, något som vi också hjälper dig med. Kontakta oss och berätta vad du behöver hjälp med.

    Link: Företagsjurist

Branscher

Finansbolag, finansieringsföretag
046-312020 046-31-20-20 +4646312020

Map Mårtenstorget 11

Loading map...