Psykologer - Legitimerade MALMÖ

Familjeterapeuterna Syd AB

Psykologer - Legitimerade MALMÖ
Boka idag

Adress
Djäknegatan 2
Place
21135  MALMÖ
Landline
040-782 11
E-post
info@familjeterapeuterna.com
Facebook
151238945035673
Website
familjeterapeuterna.com
Reservations
familjeterapeuterna.kaddio.com

Information

Familjeterapeuterna Syd AB är privat vårdgivare i Sverige med utlandsfilialer. Vi erbjuder psykoterapi, parterapi och familjerådgivning i London, Fuengirola, Köpenhamn, Malmö, Stockholm, Danderyd, Norrtälje, Helsingborg, Växjö, Nässjö, Linköping och Göteborg. Vi samarbetar med Själbodgatans Psykoterapimottagning AB i Skåne, Kronoberg, Östra och Västra Götalands län.

Keywords ikbt, familjebehandling, Psykologer - Legitimerade, Familjeterapi, Familjerådgivning, Parterapi, Individuell psykoterapi, IPT, ångest, krisstöd, legitimerad psykolog, panikångest, psykisk, psykiska, psykodynamisk, psykologen, psykologer, psykologkonsult, självkänsla, terapeuter, handledning, individualterapi, kbt, kognitiv beteendeterapi, livskriser, personlig utveckling, psykologisk konsultation, psykologutredningar, ptsd, posttraumatiskt stressyndrom, samtalsstöd, leg psykologer, legitimerade psykologer, psykologi.

Reviews

Denna post har inte granskats ännu:

Öppettider

Betalningsalternativ

Invoice

Products And Services

  • Individuell psykoterapi

    I individuell Psykoterapi kan Du få hjälp att komma till djupare insikt om Ditt problem. Du får en större självinsikt och hur känslor, beteende och tankar påverkar dig. I Psykodynamisk terapi får du en djupare förståelse för hur tidiga erfarenhet och minnen påverkar ditt psykiska välbefinnande idag. I Kognitiv beteendeterapi arbetar du fokuserat på ett problem här och nu. I Interpersonell terapi kopplas ditt mående till hur du har det i dina relationer.

    Price: 900.00

    Link: Individuell psykoterapi

  • Parterapi

    Parterapi ökar närhet, intimitet och fördjupar kärleken. Att leva tillsammans i en nära relation är något som många önskar och strävar efter. En nära relation kan vara underbar och innerlig men den kan också innebära känslor som är svåra att hantera. I Parterapi och Familjeterapi arbetar Du och Din partner/familj tillsammans med parterapeuten med djupliggande känslomässiga mönster och beteende som kräver mer arbete än vid en Familjerådgivning. Vi subventionerar av den anledningen inte tjänsten Parterapi och Familjeterapi. Pris för Parterapi och Familjeterapi är 1200:- per timme.

    Price: 1200.00

    Link: Parterapi

  • Familjeterapi

    Familjerelaterade problem kan vara kommunikation, olika syn på barnuppfostran, sömn och stressrelaterad problematik, barn som mår dåligt i skolan eller på dagis, föräldrar som behöver hjälp att förstå sitt barns beteende m flera utmaningar. I Familjeterapi arbetar vi med hur familjens medlemmar samarbetar sinsemellan och om olika allianser är dysfunktionella för familjens medlemmar.

    Price: 1200.00

    Link: Familjeterapi

  • Familjerådgivning

    Familjerådgivning erbjuder vi familjer som har utmaningar att hantera i sina familjerelationer. Familjerådgivning är stödjande och rådgivande. Barnperspektivet är en central del i arbetet med familjer hos oss. Familjerådgivning varar mellan 1-8 gånger och leder till förändring. I olika åldrar kan behoven i relationer och frågor som rör relationer se olika ut. Livet förändras, nya situationer och sammanhang uppstår. Till Familjerådgivning kan du vända dig oavsett ålder. Det mesta är möjligt att reda ut på egen hand men ibland behöver man söka professionell hjälp. Exempel på sådana situationer kan vara: Svårigheter att lösa konflikter i hemmet, skola, arbete, fritid etc. Bristande kommunikation mellan familjemedlemmar Kris på grund av att något svårt har inträffat Ombildade familjer, mina och dina barn Otrohet Att hantera en ny fas i livet Svårigheter mellan generationer Eller om känslan att kärleken har tagit slut upptar Dig alltför mycket. Ibland räcker det med ett samtal.

    Price: 1200.00

    Link: Familjerådgivning

  • Onlineterapi

    Vi erbjuder psykoterapi Online oavsett var Du befinner Dig. Om Du reser i tjänsten och har svårt att komma regelbundet till Din terapeut så kan Du boka psykoterapi Online, Facetime eller via telefon. Vi använder oss av Kaddio som är en molnbaserad tjänst med bankID. Socialstyrelsen har godkänt verktyget för att bedriva Onlineterapi. Du känner Dig säker och vi vet att vi gör allting enligt regelboken när det gäller vårt åtagande av sekretess. Journal förs också i systemet Kaddio.

    Price: 400.00

    Link: Onlineterapi

  • IKBT app

    IKBT är vår app som Du kan använda Dig av som en digital terapeutisk behandling och/eller som en extra hjälp mellan gångerna som du går i terapi hos Din behandlare. Priset för en åtta veckors behandling är 2 950 kronor. Du kan om Du vill komplettera IKBT behandlingen via appen med exempelvis Onlineterapi med Din behandlare och/eller med bokade möten hos Din behandlare på en av våra fysiska mottagningar. I dagsläget erbjuder vi en app kring sömnproblematik men fler appar är under utveckling.

    Price: 1500.00

    Link: IKBT app

  • Telefonrådgivning

    Telefonrådgivning erbjuder vi Dig som enbart söker råd och stöd i ett specifikt problem. Du bokar tjänsten via https://familjeterapeuterna.kaddio.com eller ring 040-782 11 eller maila telefonradgivning@familjeterapeuterna.com

    Price: 400.00

    Link: Telefonrådgivning

  • Vårdval Psykoterapi

    Vårdval Psykoterapi inom Hälsoval Skåne gäller Dig som är listad på någon vårdcentral i Skåne och fr.o.m 1 januari 2015 kan även andra landstings patienter remitteras till oss. Din husläkare på den vårdenhet där Du är listad fattar beslut om Du är lämpad för den behandling som erbjuds i Vårdval Psykoterapi, IPT, KBT eller PDT, och som i så fall skriver remiss. Sjukvårdstaxa 200:-/besök. Vid avbokning minst 24 timmar innan besök är kostnadsfritt. Avbokning efter 24 timmar debiterar vi 400 kronor enligt region Skånes avbokningsregler. Våra behandlingar ingår i högkostnadsskyddet och frikortet gäller hos oss. Din vårdcentral förlorar inte vårdpeng om Du remitteras till oss. Du hittar oss på 1177.se. https://www.1177.se/Skane/Hitta-vard/Skane/Kontakt/Familjeterapeuterna-Syd-AB/ https://www.1177.se/Skane/Hitta-vard/Skane/Kontakt/Familjeterapeuterna-Syd-FILIAL/ För att hitta information om hur vägen till en remiss kan gå till för den hjälpsökande, klicka på nedanstående länk link.brightcove.com Familjeterapeuterna Syd AB är en del av Hälsoval Skåne och arbetar på uppdrag av Region Skåne inom Vårdval Psykoterapi. Vissa av våra legitimerade psykoterapeuter och legitimerade psykologer är ackrediterade av Region Skåne. Vi arbetar med metoder som interpersonell terapi (IPT), kognitiv beteendeterapi (KBT), och psykodynamisk terapi (PDT). Vi tar emot remisser från hela Sverige. Remiss är alltid personlig. Det går inte att få remiss till parterapi eller familjerådgivning. Vi kan erbjuda gruppterapi med familjemedlem med behandlingsmetod IPT och KBT i privat regi. För familjer och par finns det tyvärr ännu inget Vårdval Familjeterapi. Vi erbjuder Familje- och parterapi i privat regi. Familjerelaterade problem kan vara kommunikation, olika syn på barnuppfostran, sömn och stressrelaterad problematik, barn som mår dåligt i skolan eller på dagis, föräldrar som behöver hjälp att förstå sitt barns beteende m flera utmaningar. Om Du vill veta mer om våra behandlare och behandlingsmetoder så finns det mycket information på vår hemsida - våra tjänster - och Du kan maila eller ringa till oss så hjälper vi Dig och familjen att få rätt hjälp.

    Price: 200.00

    Link: Vårdval Psykoterapi

  • Handledning Utbildning

    Att möta och leda människor i det dagliga arbetet är spännande men kan också vara en utmaning. Handledning är ett sätt att bevara kvalitén och utveckla det professionella i dessa möten. Syftet är att fördjupa Din teoretiska förankring och öka medvetenhet om Ditt personliga förhållningssätt. Handledning bidrar till ett ökat välmående och förebygger stress och utmattningstillstånd Vi erbjuder handledning för Individ & Grupp och till både offentlig och privat verksamhet. Grupphandledning är ett effektivt sätt att utveckla både samarbete och kompetens inom en arbetsgrupp. Utifrån gruppens behov kommer vi överens om ett gemensamt fokus och en målsättning som vi jobbar mot. Det kan till exempel vara: Processhandledning inom socialt inriktad verksamhet, diakoner, präster, psykiatri, habilitering och omsorg, LSS Familjerekonstruktion Metodhandledning utifrån ett systemiskt synsätt Hitta sin roll och identitet i arbetet Chefshandledning Individuell handledning innebär en möjlighet att reflektera och utveckla nya strategier som för arbetet i önskad riktning. Att arbeta ensam i människovårdande yrken utgör en särskild belastning. Här kan handledning vara ett sammanhang som kan verka avlastande och ge inspiration. Föräldrahandledning inom LSS är en specialité som vi har utvecklat under åren som förälder till funktionshindrat barn. Det är ett sätt att få ökad medvetenhet och förståelse för Dig själv och Ditt samspel med andra. Som förälder är det av största vikt att ha ett fungerande samspelsmönster och kunna anpassa detta utifrån de situationer Du ställs inför. Det kan handla om att få personliga assistenter, handläggare m.fl att lyssna och förstå Dig och förankra idéer. Det kan också handla om att lösa problem, sätta tydliga ramar och gränser, lösa konflikter eller hantera kriser. Att reflektera tillsammans med en professionell samtalspartner kan ge ökad självkännedom och bättre föräldra- och ledarskap.

    Price: 2150.00

  • Företagshälsovård

    Familjeterapeuterna Syd arbetar med en bred kompetens och evidensbaserade metoder med mycket goda resultat. Vi kartlägger och handleder på ett lösningsfokuserat sätt. Målet är att skapa känslomässiga band mellan privatlivet och arbetslivet. Vi erbjuder individuell psykoterapi, parterapi, familjeterapi, gruppterapi, kris och jourhantering. Familjeterapeuterna har även möjlighet att erbjuda utbildning och handledning i ledarskap, både individuellt och i grupp. Vi erbjuder även legitimerad Arbetsterapeut, legitimerad Fysioterapeut, certifierad Coach, certfierad Friskvårdsterapeut.

    Link: Företagshälsovård

  • Akutteam

    Akut krisstöd och rådgivning erbjuder vi avtalspartners med avtalet Akut krisstöd. Vi har ett nationellt nätverk av legitimerade psykoterapeuter och psykologer samt beteendevetare som byggdes upp med anledning av att Lunds universitet har uppphandlat Akut krisstöd med psykologisk krishantering av oss. Vid behov av akut krisstöd ringer avtalspartners 040-782 11 under kontorstid och kväll/helg 076 126 71 43. Akutteamet "rycker ut" inom Sverige och arbetar vid en akut händelse. Det kan vara vid rån, olycka, suicid, allvarlig sjukdom, terrorhot eller annan hotfull situation mot arbetsplatsens chefer och medarbetare. Vi ger stöd till chefer och medarbetare individuellt och/eller i grupp, i det akuta skedet av krisen. Det kan också innebära att ge uppföljande stöd till chefer och medarbetare. Vi kan hjälpa till med kort varsel inom ett dygn. Om det händer en stor olycka kan det bli aktuellt att vi behöver flera terapeuter på ett och samma uppdrag. Jouren och sambandscentralen är stationerad och bemannad på vårt kontor i Malmö. Jourpersonalen i Skåne sköter logistiken kring insatsen som behövs kring den akuta händelsen och väljer ut vilka konsulter som ska erbjudas uppdraget. Uppdraget gäller i Sverige och vi avtalar vi om Ni önskar hjälpinsats i hela eller delområden i Sverige. Branscher som kan vara extra hjälpta av avtal med vårt akutteam är hotell, vaktbolag, detaljhandel, jourbutiker, snabbmatskedjor m fl serviceyrken. Företag som vill bli kopplade till vårt akuta team av psykologer, psykoterapeuter och beteendevetare är välkomna att kontakta Johan Hagström på johan@familjeterapeuterna.com eller ringa 040 - 782 11. Vi lämnar offert på uppdrag.

    Price: 2800.00

    Link: Akutteam

Branscher

Psykologer - Legitimerade
040-78211 040-782-11 +464078211

Map Djäknegatan 2

Loading map...