Restauranger Örnsköldsvik

Thai House

Adress
Björnavägen 60 C
Place
89141 Örnsköldsvik
Landline
0660-830 30

Information

Thai House can be found at Björnavägen 60 C . De erbjuder: Restauranger . I Örnsköldsvik finns det 25 andra Restauranger. En översikt finns här.

Bedömningar

2 Bedömningar, i genomsnitt 5 stjärna

Mattias P skrev på 2014-02-28

Den bästa Restaurang jag känner till

Jag bor i Stockholm och det är inte så ofta jag äter Thai Mat vid Högakusten. Är man där, bör man prova deras rätter, de är otroligt goda. Väljer man från meny får man så mycket mat att man inte orkar äta färdigt, tar man från buffé, då får man förstås äta så mycket man orkar om man så vill. Jag rekommenderar deras thai sallad från meny. I buffé finns olika mat varje dag, ibland en gryta med cashenöter, ibland pa thai kung, ibland pa thai kaj, ibland mörka vegetariska äggnuddlar, deras kycklingspets verkar alltid finnas, dessa ligger i jordnötsås och har mycket smak och mycket god smak, någon friterad kött finns alltid, oftast kyckling men även biff och fläsk har jag sett (smakat). Friterad banan, äppel och päron finns alltid, tror jag. Även en vegetarisk wok de sötar med ananas. Rekommenderas.

Birgitta Chaplin Martinez skrev på 2014-02-24

Det bästa jag ätit någon gång

Jag åkte förbi Örnsköldsvik, en kommun med mycket fin natur, men med en för kompakt affär-samling, alltså en lite tråkig centrum med någon galleri. Däremot, utanför centrum fanns allt möjligt intressant. För att börja med, naturen. En mycket fin 3D biograf nära flygplatsen, Strutsfarm, Varvsberg, och Thai House, för att nämna något. Centrumet ville jag inte ens se. Dessa är alltid mer eller mindre tråkiga. Min första överraskning var när vi åkte förbi Björnavägen och hittade Thai House. Det fanns många andra restauranger på samma gata, och alla verkade ha egna parkeringsplatser. Jag tror alla var avgiftfria. I vilket fall, kom jag och min sällskap i denna restaurang. Nära dörrar två stora "tigerdockor" som satt vid ett bord. En hel del stolar och två bord för rökarna. Inne i restauranger, levande ljus på varje bord. En akvarium med thailändska fiskar. Massa av skriftigt information att läsa om Thailand. Massa små färgglada lampor som blinkade, precis som i Thailand. Stället var rent, och handikapptoaletten var riktigt stor och ren. Mitt i salongen fanns buffén. Om jag inte missar mig var det 8 rätter de hade där. Mörka vegetariska äggnudlar, Pa Thai Kai (rispasta med kyckling), en currygryta med grönsaker, svampar och biff gjorda i kokosmjölk, en vegetarisk wok sötad med ananas, kyckingspets i jordnötsås ( där både kyckling och såsen var fantastiskt), plus mera. Ingick ris som var riktig god, sallad, olika såsar, läsk eller egen gjort saft och kaffé.De flesta i sällskapet tog det. Men två av oss beställde från meny, och då blev Pa Thai och Seafood med bläckfisk, räkor och lax. Vi provade alla från varandra och allt var fantastiskt. Till det tog vi en drink som de kallar Thai Mix och som var riktig god. De hade även Chang och Leo och en hel del annat att välja på. Som dessert tog två av oss vuxna desserter (thailändsk sprit med glass) och vi övriga friterad banan med glass. Men det intressantaste var faktiskt huvudrätterna och buffé. Det rekommenderar jag med hela mitt hjärta. Sedan fortsatte vi söderut. Vet inte i fall vi ska återkomma och i så fall när. Men är vi igen vid Högakusten, blir detta ett måste. Hälsningar. Birgitta

Branscher

Restauranger
0660-83030 0660-830-30 +4666083030

Map Björnavägen 60 C