Däck, däckverkstäder - Detaljister Växjö

Euromaster Växjö

Däck, däckverkstäder - Detaljister Växjö
Boka tid för skifte!

Adress
Hjalmar Petris väg 43
Place
352 46  Växjö
Landline
0470-150 40
E-post
euromaster-vaexjoe@email.com
Website
www.euromaster.se
Reservations
www.euromaster.se
Order
www.euromaster.se

Information

Välkommen till Euromaster Växjö på Hjalmar Petris väg 43, som är vår däckverkstad i Växjö. Vi hjälper dig att byta däck snabbt och tryggt och ställer alltid upp om du får däckproblem. I vår däckförvaring, kan du lagra dina däck svalt, mörkt, torrt och nytvättade på vårt däckhotell. Kom in med bilen så sköter vi resten. För att du ska komma ihåg när det är dags att byta däck, så skickar vi även ut en påminnelse strax innan. Genom vår däckservice kan vi även hjälpa dig med hjulinställning, hjultvätt och balansering av däck. Du är alltid välkommen att ringa om du har några frågor inför ditt däckbyte.

Reviews

Denna post har inte granskats ännu:

Öppettider

Products And Services

  • Spolarvätska

    Kolla att du har rätt spolarvätska för rätt årstid. Bra sikt är alltid lika viktigt. Färdigblandad spolarvätska hittar du i våra verkstäder. Vi hjälper till med påfyllning vid behov.

    Price: 59.00 :-/st, 2 st. 109:-

    Link: Spolarvätska

  • Däck för alla behov

    Hos oss hittar du däck för alla behov från ledande varumärken, goda råd får du på köpet. Vi säljer däck från bl.a. Michelin, Goodyear, Continental, BFGoodrich, Kumho, Falken, Hankook, Tigar och Sunfull. Välkommen in till din närmaste Euromasterverkstad eller köp dina däck online.

    Link: Däck för alla behov

  • Bromsar

    Lyser bromsvarningslampan eller gnisslar det vid inbromsning? Då kan det vara dags att se över bromssystemet. Kontakta oss så hjälper vi dig!

    Link: Bromsar

  • Däck från Michelin

    Köp dina premiumdäck från Michelin på euromaster.se!

    Link: Däck från Michelin

  • Däck från BFGoodrich

    Köp dina kvalitetsdäck från BFGoodrich på euromaster.se!

    Link: Däck från BFGoodrich

  • Däck från Continental

    Köp dina premiumdäck från Continental på euromaster.se!

    Link: Däck från Continental

  • Däck från Falken

    Köp dina kvalitetsdäck från Falken på euromaster.se!

    Link: Däck från Falken

  • Däck från Goodyear

    Köp dina premiumdäck från Goodyear på euromaster.se!

    Link: Däck från Goodyear

  • Däck från Hankook

    Köp dina kvalitetsdäck från Hankook på euromaster.se!

    Link: Däck från Hankook

  • Däck från Kumho

    Köp dina kvalitetsdäck från Kumho på euromaster.se!

    Link: Däck från Kumho

  • Däck från Tigar

    Köp dina däck från Tigar på euromaster.se!

    Link: Däck från Tigar

  • Däck från Sunfull

    Köp dina däck från Sunfull på euromaster.se!

    Link: Däck från Sunfull

  • Stötdämpare

    Behöver du hjälp att kontrollera bilens stötdämpare? Stötdämparnas prestanda minskar gradvis över tiden och slitna stötdämpare kan orsaka dålig väghållning, längre bromssträcka, ökad risk för vattenplaning och dålig körkomfort.

    Link: Stötdämpare

  • Torkarblad

    Byt torkarblad regelbundet för säker körning. Perfekt sikt är nödvändig för att köra säkert i alla väder. Därför kontrollerar vi på Euromaster dina vindrutetorkare kostnadsfritt och vi har ett brett utbud av torkarblad till de flesta bilar. Vi monterar självklart torkarbladen utan extra kostnad.

    Link: Torkarblad

  • Bilservice och reparation

    Vi gör bilservice och reparerar din bil, självklart med bibehållen garanti och servicestämplar. Har du en lite äldre bil rekommenderar vi vår prisvärda basservice. Läs mer och boka online eller ring din närmaste verkstad!

    Link: Bilservice och reparation

  • Bromsbyte

    Lyser bromsvarningslampan eller gnisslar det vid inbromsning? Då kan det vara dags för bromsbyte. Kontakta oss så hjälper vi dig!

    Link: Bromsbyte

  • Oljeservice

    Oljeservice, en billig trygghet för dig på väg. Vi hjälper dig med att byta olja och oljefilter, vilket alltid bör göras samtidigt. Med regelbunden oljeservice maximerar du motorns effekt, skyddar från överhettning, bidrar till minskad bränsleförbrukning och minskat utsläpp.

    Link: Oljeservice

  • Basservice

    Vår basservice är framtagen för dig som har en lite äldre bil och är ett prisvärt och effektivt sätt att säkerställa att din bil håller sig i bästa möjliga form. Basservice kan också vara bra att göra om du köpt en begagnad bil.

    Link: Basservice

  • Avgassystem

    Läcker ditt avgassystem? Ett skadat eller utslitet avgassystem ökar motorljudet och bränsleförbrukning, ger högre utsläpp av giftiga avgaser, sämre acceleration och minskad motorprestanda. Vi hjälper dig!

    Link: Avgassystem

  • Fordonskontroll

    På Euromaster kontrollerar vi viktiga punkter på din bil varje gång du besöker någon av våra verkstäder för att garantera ett säkert och problemfritt bilägande. Vi kollar är däckens skick, vindrutetorkare, belysning, vätskenivåer och fjädring. Vi gör även en visuell kontroll av stötdämpare, bromsar och avgassystem. Om vi ​​upptäcker något avvikande noterar vi det i vår kontrollrapport och meddelar dig om vad som behöver göras och när.

    Link: Fordonskontroll

  • AC-service

    Vi gör certifierad AC-service för att garantera bra luftkvalitet i din bil. Med regelbundet underhåll av systemet hjälper vi dig till bra miljö i bilen.

    Link: AC-service

  • Hjulinställning

    En felaktig hjulinställning på ditt fordon är främsta orsaken till för stort däckslitage. Redan vid små avvikelser minskar däckens livslängd upp till 10 %. Om axelgeometrin inte är rätt inställd förslits de mekaniska delarna onödigt snabbt (hjulspindel, lager, hjulupphängning). En felaktig hjulinställning leder även till sämre rullmotstånd och därmed en ökad bränsleförbrukning. Såväl fordonets vägegenskaper som förarens säkerhet och komfort är direkt beroende av fordonets axelgeometri. Vid behov av service erbjuder vi ett kostnadsförslag innan påbörjat arbete. Bra att veta är att hälften av alla bilar är i behov av någon form av service.

    Link: Hjulinställning

  • Service och reparation av släpvagnar

    Slitage eller problem vid besiktning av din släpvagn? Vi åtgärdar fel på alla typer av släp, även husvagn. Ring eller besök din närmaste Euromasterverkstad så hjälper vi dig!

  • Bilbatteri

    Om bilen inte startar eller om det är svårt att få den att starta kan det vara fel på batteriet. Batteriet tappar kapacitet med åren. Dess livstid beror på flera olika faktorer, och den minskas t.ex. om man ofta kör korta sträckor så det inte hinner ladda upp sig ordentligt mellan körningarna. I normala fall håller ett batteri mellan fyra och sex år. På Euromaster kontrollerar vi ditt bilbatteri kostnadsfritt och hjälper dig att sätta in ett nytt om det behövs.

    Link: Bilbatteri

Branscher

Däck, däckverkstäder - Detaljister
0470-15040 0470-150-40 +4647015040

Map Hjalmar Petris väg 43

Loading map...